Hišni video zvonec Ring Video Doorbell – obiskovalci bodo pozvonili na vaš zvonec, vi pa se jim boste oglasili na vašem mobilnem telefonu

99,00

Podjetja davčni zavezanci, lahko ta artikel kupite preko Amazon Business programa, brez nemškega davka (MwSt.) po ugodni ceni:  83,19 EUR

Zvonec za video v 1080p HD s funkcijami, s katerimi lahko vidite, slišite in govorite s komer koli iz telefona, tabličnega računalnika ali računalnika.
Posodobitev prvotnega zvonca Ring Video Door, uživajte v izboljšanem zaznavanju gibanja in ostrejšem nočnem pogledu.
Prejmite takojšnja obvestila, ko kdo pritisne na vaš zvonec ali ko zazna gibanje.
Poganja ga vgrajena akumulatorska baterija ali pa jo za stalno napajanje priključite na obstoječe žice za zvonec.
Enostavna namestitev: zvonec Ring Video Doorbell povežite z Wi-Fi prek aplikacije Ring in ga s priloženimi orodji pritrdite na steno.
Seznanite se z izbranimi napravami, ki podpirajo Alexa, in omogočite obveščanje obvestil, ko pritisnete na zvonec ali zaznate gibanje.

Kupite na Amazon.de

Opis

Povprečen čas namestitve
Nekaj ​​minut
Video
1080p HD, video v živo, nočni vid
Stališče
155 ° vodoravno, 90 ° navpično
Zaznavanje gibanja
Napredno zaznavanje gibanja s prilagodljivimi območji gibanja
Zvok
Interfonska funkcija z odpravljanjem šuma
Napajanje
Napajanje zagotavlja vgrajena baterija. Lahko ga priključite na obstoječ sistem vrat ali na transformator za neprekinjeno napajanje (8-24 V, največ 40 VA, 50/60 Hz). Brez transformatorjev za halogensko ali vrtno razsvetljavo; brez pretvornika DC / DC / napajalnika.
Internetne zahteve
Priporočena najmanjša hitrost nalaganja je 2 Mbit / s na napravo.
Povezljivost
WiFi povezava: 802.11b / g / n; 2,4 GHz
Pogoji delovanja
Primerno za temperature od -20 ° C do 48 ° C; vodoodporen
razpoložljive barve
Mat nikelj, beneški bron
Mere
12,6 x 6,2 x 2,8 cm
obseg dobave
Zvonec za zvonjenje Video Ring (2. generacija), polnilni kabel micro-USB, pritrdilni nosilec (združljiv samo z zvoncem Ring Video Doorbell (2. generacija)), uporabniški priročnik, varnostna nalepka ter orodja in vijaki za pritrditev
Zahteve za sestavljanje
Samo za ožičenje: Standardni sistem zvončkov s transformatorjem (8-24 V, največ 40 VA, 50/60 Hz) Zvonjenje zvonjenja Ring Video (2. generacija) je dobavljeno z novim pritrdilnim nosilcem. Zvonec Ring Video Doorbell (2. generacija) ni združljiv z nobenim drugim nosilcem za pritrditev obroča.
Garancija in servis
Vključena enoletna omejena garancija in servis proizvajalca. Omejena garancija proizvajalca je poleg vseh veljavnih zakonskih zahtevkov za garancijo potrošniškega blaga in na noben način ne vpliva nanje. To pomeni, da ste tudi po poteku omejene garancije proizvajalca še vedno upravičeni do pravnih zahtevkov. Za uporabo zvonca Ring Video Doorbell veljajo pogoji, določeni tukaj.
Podpora
Kliknite tukaj za več informacij na strani s podporo za video zvonec.
generacije
Zvonec zvonca Video Ring, 2. generacija – nova različica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hišni video zvonec Ring Video Doorbell – obiskovalci bodo pozvonili na vaš zvonec, vi pa se jim boste oglasili na vašem mobilnem telefonu”