Akcija!

Samsung S21 5G brez vezave

819,00

Podjetja lahko ustvarite Amazon poslovni račun in kupujete brez davka, če je vaše podjetje zavezanec za DDV.
Cena brez nemškega davka (MwSt), za slovenska podjetja je 688,24 EUR.

V središču vašega življenja: s tremi glavnimi kamerami Galaxy S21 5G lahko posnamete impresivne fotografije. Kamera s 64 milijoni slikovnih pik ne zazna podrobnosti, 8K video pa vam zagotavlja najvišjo ločljivost pametnega telefona Galaxy.
Doživite zaslon Infinity-O s hitrostjo osveževanja 120 Hz, vključno s hitrimi odzivnimi časi in gladkim delovanjem. Pa tudi pametno je, ker samodejno prilagaja hitrost osveževanja glede na vsebino, da uravnava življenjsko dobo baterije.
Napajanje za vaš dan: impresivna baterija z močjo 4000 mAh skupaj z energijsko učinkovitim zaslonom in procesorjem zagotavlja, da imate energijo tudi zvečer.
Hitro se odziva na življenje: prvi 5-nanometrski procesor v pametnem telefonu Galaxy vam pomaga urediti 8K video in doseči naslednjo igro v igrah.
Upor je koristen: zaslon vašega Galaxy S21 5G, opremljen z najtrajnejšim steklom Gorilla Glass Victus, je zaščiten pred praskami.

Kupite na Amazon.de

Kategoriji: ,

Opis

Pametni telefon Galaxy S21 5G Android brez pogodbe je pametni telefon, ki v središče postavlja vaše življenje. Opremljen je s 6,2-palčnim zaslonom Infinity-O in izjemno hitrostjo osveževanja 120 Hertz, vaša vsebina pa je prikazana popolnoma brezhibno in britko. Tri glavne kamere Galaxy S21 5G zagotavljajo, da imate s seboj pravi objektiv za skoraj vsako situacijo. S 64 MP kamero so fotografije z visoko ločljivostjo zdaj vedno dosegljive. Večkrat povečajte svoje fotografije, da si podrobnosti ogledate od blizu in z 8K videoposnetki postanete režiser hobijev. Vztrajnost v Galaxy S21 5G dobi nov pomen. Ker impozantna baterija s 4000 mAh ponuja moč, ki jo potrebujete tudi v dolgih dneh, da lahko svoj večer zaključite z dovolj energije. Toda moč ni vse, saj je baterija Galaxy S21 5G tudi inteligentna in optimizira porabo energije glede na vaše vedenje pri uporabi. Izkusite hitrost novega 5 nm procesorja v Galaxy S21 5G. Intuitivno urejajte svoje 8K videoposnetke, pretakajte z osupljivo hitrostjo in prenašajte vsebino v rekordno kratkem času s 5G. Novi procesor je podprt z 8 GB RAM-a za veliko moči, tako da lahko večopravilnost doživite na novi ravni. Z Galaxy S21 5G ste lahko na varnem, saj je Samsung Knox integriran v procesor in ščiti vaš pametni telefon, medtem ko Knox Vault vaše biometrične podatke shranjuje v šifrirani obliki. Samsung Galaxy S21 5G je na voljo v impresivnih barvah Phantom Violet, Phantom Pink, Phantom White in Phantom Gray.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Samsung S21 5G brez vezave”