Akcija!

Wansview WiFi IP Kamera, video nadzor WiFi 1080P, kamera za hišne ljubljenčke, Otroška varuška z detektorjem gibanja, dvosmerna avdio komunikacija, alarm na daljavo in mobilna aplikacija za upravljanje kamere

25,49

Podjetja davčni zavezanci, lahko ta artikel kupite brez nemškega davka (MwSt.), po ceni: 21,42 EUR.

Dimenzija paketa artikla 13,8 x 11,4 x 9 centimetrov
Teža paketa 0,4 kilograma
Dimenzije izdelka 7,7 x 7,7 x 10,3 centimetra
Blagovna znamka Wansview
Ime barve Schwarz
Vključene komponente POWER ADAPTER
Številka dela Q5

Kupite na Amazon.de

Opis

【1080P WiFi IP kamera】 Z visoko ločljivostjo 1080P domača kamera Wansview prikazuje kristalno jasen, tekoč video v živo, ki vam omogoča, da budno spremljate svojo hišo kadar koli in kjer koli. Kamera deluje z 2,4G Wi-Fi (5G ni podprt).
★ 【Dvosmerni zvok in deluje z Alexa】 Vgrajeni mikrofon in zvočnik omogočata komunikacijo z družino, ko vas ni doma. Deluje z Alexa, vprašajte Alexa, vaša vhodna vrata, otrokovo sobo ali kjer koli drugje, kjer imate WiFi kamero Wansview.
★ alarm Alarm za zaznavanje gibanja v realnem času】 Nadzorna kamera Wansview bo samodejno posnela 10-sekundni video, ko zazna gibanje. Aplikacija bo v pametnem telefonu pošiljala obvestila v realnem času. Preprosto odprite aplikacijo Wansview Cloud in hitro preverite, kaj se dogaja.
★ 【Inteligentni pomik / nagib / zoom in kristalni nočni vid】 105 ° širokokotna leča v kombinaciji s 320 ° vodoravnim in 80 ° navpičnim vrtenjem omogoča 360 ° pokritost in 4x digitalni zoom za povečanje videoposnetka. 4 kosi 940nm IR LED vam dajo jasno sliko v temi do 5 metrov, brez svetlobnega onesnaženja.
★ 【Varnost in storitve za stranke】 Tehnologija finančnega šifriranja in maksimalna zaščita podatkov za zagotovitev varnosti vaše zasebnosti. V lokalno shrambo lahko vstavite tudi kartico micro SD (do 128 GB). Odlična storitev za stranke.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Wansview WiFi IP Kamera, video nadzor WiFi 1080P, kamera za hišne ljubljenčke, Otroška varuška z detektorjem gibanja, dvosmerna avdio komunikacija, alarm na daljavo in mobilna aplikacija za upravljanje kamere”